Magyar
+36 (1) 439-2330
info@family-center.hu
Geri Ablak
Fa, műanyag és alumínium nyílászárók forgalmazása, beépítése, javítása és karbantartása.

Legfontosabb ügyfelünk a lakosság!

Cégünk a győri Geri 2003 Bt. megalakulása óta számtalan általunk forgalmazott, és beépített profi nyílászáró elégedett tulajdonosa a referenciánk arra, hogy ügyfeleink elvárásainak megfelelően tevékenykedünk.

Nálunk fa, műanyag és alumínium nyílászárók forgalmazásán keresztül, a redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, roletták, fix-és mobil szúnyoghálók, pliszék, könyöklők, párkányok széles választékán át találhatja meg igényének és pénztárcájának a leginkább megfelelő terméket.


Ablak, ajtó beépítés, javítás és karbantartás Győrben - Ablak Győr

Foglalkozunk a nyílászáró beépítés mellett javítással, karbantartással, helyreállítással, felújítással, valamint árnyékolással, párkány és könyöklő felhelyezéssel. Ha van elképzelése, a teljes, mindent igényt átfedő nagy termékkínálatból megtaláljuk az Önnek leginkább megfelelőt, ha segítségre van szüksége, tanácsadásunkkal segítünk megvalósítani elképzeléseit. Várjuk személyesen boltunkban, illetve a megadott elérhetőségek bármelyikén!


Megbízhatóság, szakértelem és garancia ez a mottónk!

Ha ön megbízható nyílászáró szakértőt keres Győrben vagy régióban, valamint fontos önnek a minőségi munka, várjuk érdeklődését az elérhetőségeinken. Látogasson el a győri Family Center-nél lévő ajtó-és ablak bemutató termünkbe és ismerjen meg bennünket. Nem fog csalódni az árainkban és a szolgáltatásaink minőségében sem! Ha ablak Győr akkor Geri 2003 Bt, ne felejtse el!

 

http://www.gyoriablak.hu/

 

 

A Geri Ablak faházat megtalálja a Family Centerben


Győrben.

Újdonságaink
Üzleteink
Az ország egész területén! Mutasd