Magyar
+36 (1) 439-2330
info@family-center.hu
SPAR Csoport
Az INTERSPAR hipermarket a teljes élelmiszerkínálat mellett egyéb használati cikkek széles választékát is nyújtja - vonzó áron.

Az INTERSPAR-ok gyalogosan és tömegközlekedési eszközzel is jól megközelíthetők, az autós vásárlókat pedig több száz ingyenes parkolóhely várja.

 

A négy-hatezer négyzetméteres eladótérrel rendelkező INTERSPAR hipermarketek mintegy harmincezerféle árucikket forgalmaznak, ennek közel kétharmadát a gazdag élelmiszer-választék – ezen belül a kitűnő frissáru kínálat – teszi ki. A többi áruféleség: elektromos és egyéb háztartási cikkek, játékok, papír- és írószeráruk, textíliák, szezonális cikkek és más termékek.

 

A SPAR szupermarket a SPAR-csoport lakóhely közeli, döntően napi ellátásra szakosodott, minőségi kereskedelmi szolgáltatást nyújtó üzlettípusa. Ezek a SPAR szupermarketek nagyrészt 400-1.000 m2 közötti eladóterű kiskereskedelmi egységek. 

 

A SPAR szupermarketek választékában több ezer árucikk szerepel, melyek közül ki kell emelni a SPAR áruházlánc egyik erősségét jelentő frissáru kínálatot: zöldség-gyümölcs, tejtermékek, pékáruk, húsáruk, cukrászati és hidegkonyhai készítmények stb. 

A SPAR szupermarketek könnyű megközelíthetőségükkel, ingyenes parkolóikkal, áttekinthető eladóterükkel és magas színvonalú szolgáltatásaikkal gyors és kényelmes, kedvező árú bevásárlási lehetőséget biztosítanak.

 

 


INTERSPAR   SPAR

 

 

INTERSPAR hipermarketet talál a Family Centerben

 

Hódmezővásárhelyen,

 

illetve SPAR szupermarketet 

 

Keszthelyen.

Újdonságaink
Üzleteink
Az ország egész területén! Mutasd